Applestroop

Applestroop is een creatief bureau voor vormgeving en webdesign. We helpen grote en kleine bedrijven met het bouwen aan hun on- en offline identiteit. Dit doen we door het ontwikkelen van een merk identiteit en het meedenken over een passende strategie. Binnen deze strategie ontwikkelen we huisstijlen, magazines, brochures en andere uitingen en ontwerpen en ontwikkelen we op maat gemaakte websites en online oplossingen. We werken samen met drukkers, fotografen en copywriters.
Wij werken o.a. voor:

Expertise

Merk Identiteit

In een tijd waarin we overspoeld worden met beelden is het een uitdaging nog op te vallen. Die uitdaging gaan we graag aan. Van huisstijl ontwerp met merkrichtlijnen tot marketing materiaal en webdesign.

Merk Strategie

Achter ieder succesvol merk staat een goed doordachte strategie, zonder strategie zien we merken maar al te vaak falen, zelfs wanneer hun product of dienst eigenlijk een succes zou kunnen zijn. Een goede merkstrategie vormt de kern van alle communicatie en begint met het bekijken van de kernwaarden, voordelen, persoonlijkheid en essentie van het merk.

Re-branding

Naarmate bedrijven en producten groeien en veranderen, moet het merk vaak mee evolueren. Voor gevestigde merken is een volledige rebrand misschien niet nodig. Daarom werken we samen met bedrijven om hun bestaande merk te verfijnen en te verbeteren zonder helemaal opnieuw te moeten beginnen.

Merkrichtlijnen

Door merkrichtlijnen op te stellen zorgen we ervoor dat onze klanten consistente marketing communicatie kunnen leveren. Het is belangrijk voor het bouwen van een merk dat de uitingen altijd herkenbaar zijn en helemaal passen bij de merkidentiteit.

Copywriting

Ons copywriting-team werkt met start-ups tot gevestigde bedrijven. Sommige bedrijven helpen we de het woord op papier te zetten, de zakelijke propositie voor hun merk definiëren, anderen helpen we bij het verfijnen en het leggen van de laatste hand aan de content.

Webdesign & development

Al onze websites zijn op maat gemaakt, speciaal ontworpen voor onze klanten, zonder grenzen aan creativiteit. Ook realiseren we website’s voor externe partijen als ontwerp- en of reclame bureaus die zelf wel de creativiteit maar niet altijd de techniek in huis hebben.

ecommerce

Naast website’s bouwen wij voor onze klanten ook webshops, We werken samen om ervoor te zorgen dat bezoekers een naadloze ervaring hebben vanaf het eerste bezoek aan uw site tot aan hun transactie. We begrijpen dat de online-ervaring van een consument de sleutel is tot die eerste aankoop en loyaliteit op lange termijn.

e-mail marketing

Wij ontwerpen en bouwen op maat gemaakte email-campagnes die vaak onderdeel uitmaken van het marketingplan. Doordat alle campagnes zo gemaakt worden dat het resultaat hiervan meetbaar is kan dit een zeer waardevolle aanvulling zijn.

Grafische vormgeving, drukwerk begeleiding & merchandising

Ervoor zorgen dat uw merk en product er altijd goed uitzien is nog nooit zo belangrijk geweest. We bekijken alles vanaf de basis: van visitekaartjes, briefpapier, folders en flyers tot merchandising om verzekerd te zijn van de beste merk beleving.